24 Nisan 2019 Çarşamba

We’re better together!


Değişim ve gelişim yolunda Siemens 1 Nisan 2019’dan itibaren Vision 2020+ sürecini başlattı. Bundan böyle bu yeni süreçte 3 ayrı Operation Company (OpCo) olarak faaliyet gösterecekler. Bunlardan biri de GP Gas and Power olacak.  Bu köklü değişimin doğru yolunu bularak “gelişim” durumu alacağına yürekten inanıyoruz. Biliyoruz ki bir kez doğru yol bulunursa gelişim hiçbir şey tarafından engellenemeyecektir. Geri dönüş ya da yavaşlama olası değildir.    

 

“We’re better together!” felsefesi doğrultusunda hareket edeceklerini söylediler. Hangi noktadan yola çıkıp hangi noktaya ulaşmayı hedeflediklerini anlattılar.  Compliance ve İş Güvenliğinin kırmızı çizgileri olduğunun; daima Güven, Saygı, İletişim temellerinde hareket etmeleri gerektiğinin bir kez daha altını çizdiler. Business Unit’ler ayrı ayrı iş kapsamlarını anlattılar. Gerçekleştirdikleri projeleri, pazarın durumunu, GP olarak birleşmeyle yepyeni fırsatların beklediğini vurguladılar.

 

Alice’in aksine onlar hangi yöne gitmek istediklerini biliyorlar. Sebat ve kararlılıkla yollarına devam edecekler. 1 Nisan onlar için bir başlangıçtı.  Her şey daha yeni başlıyor. Nerede olacaklarını kendilerinden başkası belirleyemez. Minyatür sahalarda büyük savaşlar onları bekliyor. Farkındalar. Ancak endişe etmiyorlar. Zamanı gelince çiçekler kendiliğinden açacaktır. Onlar işlerini aşkla yapmaya devam ediyor. Hepsinin bahtı açık olsun.

 

Kimileri sıra dışı oluyor,

Kimileri sıra üstü,

Kimileri sıra içi,

Kimileri sıra altı.

Peki onlar sıranın neresinde?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder