9 Haziran 2019 Pazar

Dönen Paletler Zaferi Müjdeler / Eğer Galibiyet İstiyorsan Mücadeleye Hazır Ol.


ORGANİZE İŞLER
6
N.N.
2
Tarih:
19.03.2019 Salı
Saat:
Gün Batımı
Stad:
Kartal Kampüs
Darb-ı Mesel
Hoppala paşam Malkara Keşan
Ozan
Aşık Veysel
Akım
Dadaizm
Yayıncı
Booktuber
Diyet
Detoks
1
Türker
****
2
Metehan
***
3
Ayberk
****
4
Mustafa
***
5
Erdinç
*** (1 Gol)
6
Sinan
***
7
Yasin
***** (4 Gol)
İkame
Umut
*** (1 Gol)
İkame
Okan
***
İkame
Onur
***

Eğer iyi olan şeylere sevinmezsen kötü olan şeylere de üzülmezsin der dünyanın tüm kadim bilgileri. Organize İşlerin ruhu ise ziyadesiyle goygoy. O nedenle galibiyet sevinçleri muğlak, muammalı, meçhul değildi. Fütursuzca sevindiler. İflah olmazcasına tepindiler. Ne güzel de şahlanıyor kolbaşının kır atı nidalarıyla ters taklalar attıtılar. Rakip oyucular yaşlıları alalım pistten diyerek mizahın en karasından laf çakıyorlardı Organize İşlere. Onlara göre futbolcular yaşlandıkça  olgunlaşmalı, yeni yetme gençler gibi koşturmamalı, kendilerini ispat çabasından vazgeçmeliydiler. Yarışta değil jüride olmalılardı. Altın değil sarraf olmalılardı.Mamafih Organize İşler havai fişek gibi tutuşuyor, adeta takvimi tersten açıyormuşçasına azimle oynadılar. Ve oyunu 6-2 gibi spektaküler bir sonuçla kazandılar.

Yüksek melekeli Türker kalede yahşi bir oyun çıkarıyor, vire ile bile kaleyi teslim etmiyordu. Defansta Metehan kaf dağından settler çekerken, uzunca bir süredir sahalardan uzak alan Ayberk daha diri, daha canlı, daha yırtıcı olduğunun işaretlerini veriyordu. Mustafa geçilmez duvarlar örmekle meşguldü.

Erdinç orta alanda muhtelif varyasyonlar yapıyor, başarılı oyununu bir golle taçlandırıyordu. Sinan orta alanda makine düzeninde işliyor, rakibin oyununu bozan kör tapa arayışındaydı.

Gecenin yıldızı müstesna oyunu ve attığı 4 golle Yasin oluyordu. Oyunun 2. Yarısında destek kuvvetler Umut, Okan, Onur olurken 90 artı dörtte Umut’un golüyle skor altıya geliyordu.

Oyunun sonunda tekrar realiteye dönen Organize İşler galibiyetin de, yenilginin de aynı kaynaktan beslendiğini tekrar hatırladılar. Tıpkı zenginlik ve yoksulluğun, bilgelik ile gafilliğin, su ve susuzluğun aynı kaynaktan olması gibi.  İşte bu Ying Yang’ti.

Zen ustasının deyimiyle bir maç daha sona erdi, Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Yarın ki maçta daha hamiyetli oyunlar görelim olgun gençler. Biraz biberleyin, tuzlayın bakayım, göreyim sizi.
Yorumlarımızda ki ses düzeyi geçici işitme kaybına yol açabilir. Dikkat Doppler etkisi. Yüksek sesle okumayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder